Mysig utlandsresa i present

Är det snart din partners födelsedag? Eller funderar du kanske på en speciell julklapp till föräldrarna? Då kan en resa vara ett fantastiskt alternativ.

Varför ge bort en resa?

Det finns flera goda anledningar att ge bort en resa. För det första är det ingenting som man brukar förvänta sig i present. Därför blir det garanterat en överraskning – och en riktigt uppskattad sådan!

Resor är dessutom något som nästan alla älskar. Att ta flyget till en ny stad, besöka vackra platser och äta god mat är ingenting man brukar tacka nej till. En härlig resa är därför en perfekt present till nästan vem som helst.

Exempel på resor

Kroatien

Vem vill inte spendera några dagar på en solig strand bland palmträd, vackra vågor och fruktiga drinkar? Kroatien kan då vara ett fantastiskt alternativ. Landet har varit en ren turistmagnet under många år nu och det är ingen överraskning. Tack vare sina himmelska stränder, hisnande natur och utsökta mat är Kroatien en favorit för många turister.

Citybreak

Ett annat alternativ är en spännande citybreak där ni kan upptäcka gamla kyrkor, museum och vackra torg med en myriad av spännande restauranger. En utekväll med bra musik och trevlig atmosfär är också en del av upplevelsen. Barcelona, Rom och Paris är några av de mest populära städerna för en city break.

USA

Om du har en större budget kan det vara spännande att åka till USA. Där hittar du alltifrån soliga stränder till höga skyskrapor och den charmiga country-miljön i Texas. För den som tycker om spel och nattliv kan Las Vegas vara drömdestinationen.

Exotiska resor

Exotiska resor är också uppskattade av oss nordbor, framförallt under vinterhalvåret. När vi sitter inomhus och tittar på hur regnet eller snön faller finns det inget härligare än att ha en exotisk resa framför sig. Mexiko, Dominikanska republiken och Thailand är några resmål som bjuder på en fantastisk upplevelse, samtidigt som de inte behöver göra hål i plånboken.

När ska man ge bort en resa?

Det är aldrig fel att överraska en partner eller förälder med en resa. Däremot bör du försäkra dig om att den som ska med är ledig eller kan ta ledigt från jobbet och andra måsten. Hör dig för i god tid innan resan så att ni inte står där med käppar i hjulen när resan väl är bokad!

Även om en resa alltid är en välkommen present kan den passa extra bra vid vissa tillfällen. Fyller din mamma 50 år? Vill du fria till din partner? Finns det något annat särskilt att fira? Då sätter du garanterat pricken över i:et med en resa i present!