Badbalja för vuxna

Badbalja för vuxna

Test av badbaljor för dig utan badkar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Ett varmt skummande bad är något av det mysigaste och mest avkopplande som finns. För många är det dock inte möjligt att ha ett vanligt badkar i badrummet. Kanske är badrummet för litet. Kanske bor du tillsammans med någon som inte värdesätter ett härligt bad lika mycket som du. Oavsett anledning så finns det en alternativ lösning – en badbalja för vuxna! Det är precis vad det låter som. Ett slags sittbadkar i plast som du enkelt kan ta fram och sjunka ner i när badsuget tränger sig på.

Vi har tittat närmare på och jämfört två populära modeller av badbaljor för vuxna. En hopfällbar variant och en mer klassisk badbalja. Fortsätt läsa för att se vilken som passar dig och dina behov bäst!

Vikbar badbalja för vuxna

Vikbar badbalja för vuxna

Den vikbara badbaljan passar dig som har begränsat med förvaringsutrymme och vill kunna stoppa undan den när den inte används. I hopfällt läge ryms baljan till exempel under sängen eller bakom en dörr.

Pris: ca 1699 kr

Badbalja för vuxna

Badbalja för vuxna

Det här är originalversionen av badbaljor för vuxna. En klassisk badbalja, fast i större format för att passa fullvuxna personer. Placera i duschen och tappa upp ett mysigt bad när du känner för det.

Pris: ca 1490 kr

Omdömen

5/5
"Jag är 180 cm lång och lite kraftig. 73 år. Har inga problem med att komma i och ur tack vara handtagen på sidan. Djupet på baljan gör att vattnet täcker hela mig. Stabil och säker trots att jag väger 87kg. Viker ihop den och förvarar den i uthuset. Fantastisk uppfinning."
Kjell
Om Vikbar badbalja på Coolstuff.se
4/5
"Bästa jag köpt på länge. Mycket smidigt och lätthanterligt. Får plats i min dusch så den tar ingen som helst plats."
Yvve
Om Badbalja för vuxen på Coolstuff.se
5/5
"Jag är så glad att jag hittade den här! Det var många år sedan jag kunde badade och nu kan jag det! Skön form, fin design och tillräckligt hög för att täcka hela kroppen. Då jag är en rätt rund tjej var jag orolig för att den inte skulle vara bred nog för mig men det var inga problem över huvud taget!"
Badglad
Om Badbalja för vuxna på Coolstuff.se

Detaljerad information om de testade badbaljorna

Vikbar badbalja för vuxna

Vikbar badbalja för vuxna
4.8/5

Samlat användarbetyg hos Coolstuff.se

Pris: ca 1995 kr

Produktinformation

Den vikbara badbaljan är perfekt för dig som smidigt behöver kunna gömma undan den när den inte används. Det är kort och gott ett hopfällbart badkar, och av de alternativ som finns, så är det så nära ett vanligt badkar man kan komma sett till storleken. När du badat klart, tappar du enkelt ut vattnet via den medföljande slangen ner i duschens golvbrunn. Därefter går badbaljan enkelt att fälla ihop och stoppa undan.

Baljan består av en stålkonstruktion, en hårdplast högst upp runt kanten, samt en mjukare plast som fylls ut av vattnet. Till badbaljan kommer även ett skönt nackstöd som enkelt fästs i kanten av baljan, en praktisk korg för att hålla tvål och schampo nära till hands, samt en sittdel som fästs med sugproppar i botten.

Egenskaper

Den hopfällbara varianten finns i följande fyra färger.

Vanlig badbalja för vuxna

Badbalja för vuxna
4.7/5

Samlat användarbetyg hos Coolstuff.se

Pris: ca 1290 kr

Produktinformation

Den här badbaljan passar dig som antingen har gott om förvaringsutrymme, eller som kan låta baljan stå framme när den inte används. Den går nämligen inte att vika eller fälla ihop, utan håller full storlek hela tiden. För att vara en plastbalja är den dock väldigt tjusig och finns i nio olika färger.

Jämfört med en hopfällbar badbalja, så är den här något mindre till storleken, men badbaljan rymmer ändå utan en vuxen person upp till ca 185 cm och 95 kg. Det medföljer en praktisk förvaringskorg för tvål och schampo, eller varför inte något smarrigt att dricka! Prismässigt är den också något billigare än en vikbar balja, vilket gör att vi varmt rekommenderar denna till dig som då och då vill kunna unna dig ett mysigt bad.

Egenskaper

Den här badbaljan finns i följande nio färger. Svep eller bläddra åt sidan för att se alla.

Liknande produkter

Andra som varit intresserade av badbaljor och hopfällbara/vikbara badkar för vuxna, har även tyckt om de här produkterna.

Fotmassageapparater test
Fotmassageapparat
Fotbad - Bäst i test
Fotbad