Filt med ärmar

Filt med ärmar - Snug Rug Deluxe

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Snug Rug är en favorit hos oss på Myslandet sedan många år tillbaka. Bara idén att förbättra en produkt som redan är så mysig som en vanlig filt, tycker vi är briljant. När tillverkaren sedan lyckats skapa en produkt som är av bra kvalitet, har ett rimligt pris och faktiskt löser flera problem i vardagsmyset, vore det tjänstefel av oss att inte tipsa om denna fantastiska filt med ärmar. 

Är du redan övertygad om att en Snug Rug är något för dig, kan du köpa den hos CoolStuff.se. Vill du ha mer information hittar du det här nedan.

Filt med ärmar test

Omdömen om Snug Rug

5/5
"Mamma blev jätteglad över denna julklapp. Jättehärligt material, bättre och varmare än en vanlig filt."
Bjorne
Från Coolstuff.se
4/5
"Är mycket nöjd med "Snug Rug" fantastiskt mjuk och "gosig". Det ända negativa var att den luddar lite innan första tvätt."
Gun
Från Coolstuff.se
5/5
"Gav tjejen denna i julklapp! Perfekt för lite kallare kvällar i soffan. Den blev uppskattad och används flitigt! Går även att använda som täcke!"
Lillego
Från Coolstuff.se

Vad är grejen med en filt med ärmar?

Snug Rug är en filt med ärmar som passar både vuxna och barn. Den är till för att lösa alla de problem som lätt kan uppstå med en vanlig filt. Du har säkert själv varit med om att du sitter inlindad i en vanlig filt och myser framför TV:n, och så fort du rör dig, hasar filten ner från axlarna gång på gång, och lämnar både axlar och armar filtlösa och kalla. Utöver att du blir kall, blir det också väldigt irriterande att behöva rätta till och dra upp filten i tid och otid.

Snug Rug Deluxe löser alla dessa problem som du tidigare har haft med en vanlig filt. Den hasar inte ner så fort du rör dig, den är stor så att den täcker hela kroppen och du kan använda den samtidigt som du till exempel läser en bok eller sitter vid datorn. Helt enkelt det perfekta tillbehöret för att förbättra vardagsmyset.

Tillgängliga färger

Vanliga frågor

Hur stor är filten?

Snug Rug är 152cm x 213cm.

Vad är den tillverkad i för material?

Snug Rug är en fleecefilt gjord av 100% polyester.

Vad skiljer Snug Rug från andra billigare varianter av plädar med ärmar?

Snug Rug Deluxe är originalet och tillverkas i ett väldigt tåligt material. Vi tycker att det är mer värt att investera i en riktig Snug Rug istället för något billigare alternativ. Då får du en filt som håller högre kvalitet, kommer hålla i många år och tål att tvättas många gånger om. Detta gör det till ett mer prisvärt alternativ än att köpa en billig pläd som eventuellt ger upp efter ett par tvättar. Mer mys för pengarna kort och gott!

På vilket sätt är Snug Rug bättre än en vanlig filt?

Den är väldigt stor och oerhört mjuk. Mycket mjukare och mysigare än de allra flesta vanliga filtar, faktiskt. Den har ärmar som gör att den hela tiden sitter på plats och det finns även en liten ficka på magen, som är perfekt att stoppa fjärrkontrollen eller mobilen i.

Jag funderar på att ge bort en Snug Rug i present/julklapp. Är det en bra idé?

Det är en väldigt bra idé. En mysig filt med ärmar har visat sig vara väldigt uppskattat att ge bort i present vid såväl födelsedagar som mors- och fars dag, och kanske främst som julklapp. Det är en sådan sak man inte visste att man behövde förrän man faktiskt har en, och då förstår man inte hur man klarat sig utan den. Alltså precis som en present eller julklapp bör vara, något som behövs men som ändå överraskar!

Jag har läst att filten luddar mycket. Stämmer det?

Eftersom Snug Rug är tillverkad av den mjukaste fleece som går att hitta, finns det risk att den luddar en del vid första användning. Detta åtgärdas dock enkelt genom att tvätta den en gång. Därefter luddar filten minimalt. Och skulle du uppleva att den fortsätter ludda även efter första tvätten, bör den bli helt luddfri efter tvätt nummer två.

Kan jag tvätta min Snug Rug Deluxe i tvättmaskin?

Ja, det går utmärkt. Filten tvättas i 40 grader. Det rekommenderas att man tvättar fleecefilten en gång före användning för att undvika att den luddar av sig.

Liknande produkter

Filthoodie - Filttröja
Filt-hoodie
Värmetofflor test
Värmetofflor