Filt-hoodie

Filt-hoodie - Maxat mys med en stor och varm filttröja

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Snug Rug Hoodie är det bästa av två världar. En himla mysig fleecefilt i formatet av en stor och skön tröja. Som om det inte vore nog, är den dessutom försedd med en rejäl ficka på magen, tjusig fuskpäls runt luvan, samt muddar runt ärmarna så att du kan ha händerna fria även när du är omsluten av din filt-hoodie.

Är du redan övertygad om att en filttröja är något för dig, kan du köpa den hos CoolStuff.se. Vill du ha mer information, så har vi sammanställt en massa saker som kan vara bra att veta inför ditt köp längre ner på den här sidan.

Filthoodie - Filttröja

Omdömen om Snug Rug Hoodie

5/5
"Så underbart mysig, och varm och go! Jag har den efter duschen, framför tv:n och även i sängen när det är extra kallt. Kan inte leva utan min "filttröja". Rekommenderas varmt."
Linda
Från Coolstuff.se
5/5
"Underbar! Varm, nästan lite för varm. Rejält tilltagen i storlek. Huvan hade kunnat vara lite mindre, men ändå, helt perfekt. Skön att kura i hop sig i soffan med."
Britta
Från Coolstuff.se
4/5
"Har inte provat den i kall temperatur men kan redan känna att den kommer rädda mig från kalla stunder. Har ofta ledvärk i nacke, axlar och handleder och då passar den här utmärkt."
Elisabeth
Från Coolstuff.se

Vad är grejen med en filthoodie?

En filthoodie, eller ”oversized blanket hoodie”, som den också kan kallas om man är en cool typ, är den perfekta mixen mellan en filt och en tröja. Den här filttröjan har skapats, och existerar med ett enda syfte – att bidra med så mycket mys som möjligt. Glöm traditionella filtar som glider ner över axlarna, vanliga hoodies som inte är tillräckligt stora och mysiga, eller morgonrockar i frotté som blir sträva och krispiga efter bara några tvättar. Vi skulle vilja påstå att en filt-hoodie är så nära ett optimalt mysplagg man kan komma (känner du till något mysigare är du välkommen att tipsa oss).

Nu kanske du undrar vad en sån här fantastisk uppfinning går loss på? I skrivande stund (2020-09-14) kostar Snug Rug Hoodie 595 kr hos CoolStuff.se. Är det i dyraste laget för en stor filt/tröja? Kanske det. Är det värt det? Ja, varenda krona. Är du en person som gillar att mysa till det i vardagen och som uppskattar produkter av hög kvalitet, så är en filthoodie en alldeles perfekt investering i ditt välmående och något du kommer att ha stor glädje av.

Tillgängliga färger

Vanliga frågor

Hur stor är filttröjan?

Pläden är ca 100 cm över bröstet och ca 97 cm lång i ryggen.

Vad är den tillverkad i för material?

Fodret är gjort i oerhört mjuk sherpa-fleece. Utsidan är tillverkad i fleece och pälsen runt luvan är i polyester.

Går det att tvätta hoodien?

Ja, tröjan tvättas i 40 grader.

Liknande produkter

Filt med ärmar test
Filt med ärmar
Värmetofflor test
Värmetofflor